Blognieuws

Geen Gorgeous Feet & Hands meer!

Zondag 25 juni 2021  / Nieuw avontuur

❤️Lieve klanten,

De praktijk Gorgeous Feet & Hands is opgeheven. Zoals sommige van jullie misschien hebben gelezen ben ik sinds 1 juli ben ik met mijn gezin verhuisd naar Texel. Wij zijn aan een nieuw hoofdstuk begonnen waarbij de naam Gorgeous Feet & Hands voortaan tot het verleden behoort. Nu is het niet zo dat ik helemaal uit de branche zal stappen. Ik ga volgend jaar hier op het eiland Texel weer van start met een nieuwe praktijk waarbij er een aantal verrassende uitbreidingen bij zullen komen.

Om dit allemaal te realiseren moet

er alleen nog heel wat gebeuren.

Het zal dus nog eventjes duren

voordat wij jullie kunnen ontvangen.


Lees meer...

Geen Gorgeous Feet & Hands meer!

25-07-21 / Nieuw avontuur

Wij gaan verhuizen...!

23-06-21 / Nieuw avontuur

Sluiting vanwege Coronavirus

14-12-20 / Coronanieuws

Hoe ga ik om met het Coronavirus

11-05-20 / Coronanieuws

Wij gaan verhuizen..!

Woensdag 23 juni 2021  / Nieuw avontuur

❤️Lieve klanten,

Vanaf 1 juli gaan wij het avontuur aan op Texel! Wij hebben er heel veel zin in. Veel van mijn vaste klanten zal ik gaan missen. Ik wens jullie ook alle goeds en misschien komen we elkaar nog eens tegen. Wegens de grote drukte is nu helaas niet meer mogelijk om nog een afspraak te maken hier bij mij in Heerhugowaard. Op Texel moet er nog veel gebeuren voordat ik daar mijn nieuwe salon kan openen, Maar wie weet tot ziens daar!

Wederom sluiting vanwege Coronavirus 

Maandag 14 december 2020 / Coronanieuws

❤️Lieve klanten,

Vanavond zal ik mijn laatste klanten behandelen. Hierna zal ik tot 19 januari weer dicht gaan. De afspraken tot 19 januari zullen dus automatisch vervallen. Ik hoop jullie echt allemaal weer na 19 januari te mogen zien. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd allemaal. 💐🙏🏻

Hoe ga ik om met het Coronavirus

Maandag 11 mei 2020 / Coronanieuws


Vanaf 11 mei mag er weer behandeld worden en mag ik je weer in mijn salon ontvangen! De overheid heeft aangegeven dat het "met inachtneming van de juiste voorwaarden", weer veilig en verantwoord is om naar pedicure te gaan. Ik sta graag voor je klaar. De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van gasten te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Pedicures Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen. Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Neem contact met mij op en blijf dan thuis. We maken dan een nieuwe afspraak (dit is natuurlijk kosteloos). Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant. Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel. In verband met hygiëne geef ik bij ontvangst geen hand. Was je handen na de behandeling en gebruik de desinfecterende handgel. Wij vragen je om te betalen per tikkie.