Hier vind u alle 'feelgood treatments' op een rijtje


Laat u heerlijk verwenen tijdens de diverse behandelingen die Gorgeous Feet and Hands u te bieden heeft. Gorgeous Feet and Hands is de praktijk voor pedicure, nagelstyling, lash lifting, one by one wimperextensions en diverse ontspannende massages.


Hieronder vind je een korte omschrijving van de behandelingen die je kunt vinden bij Gorgeous Feet & Hands!

Lash lifting

Wat is lash lifting?  Lash Lifting, oftewel wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig! Lash lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers omhoog gelift om u een sprekendere blik te geven! Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden

Wimperextensions 

Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara maar wel de mascaralook! ’s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!

Manicure & Nail Art

Acrylnagels of Gelnagels: wat is het verschil?

Het belangrijkste verschil tussen gelnagels en acrylnagels zijn de ingrediënten. Acryl bevat benzoylperoxide en dat zorgt ervoor dat de acryl aan de lucht kan uitharden. Bij gel is er UV nodig om het te laten uitharden. Als je acrylnagels laat zetten is de geur vrij chemisch. Bij gelnagels ruik je vrijwel niets!

Nog een verschil is dat er maar 1 laag nodig is bij acrylnagels. Bij gelnagels worden er meerdere lagen aangebracht die elk apart uitgehard moeten worden onder een UV lamp.

Ook is gel zachter dan acryl. Gel is van zichzelf glanzend en bij acryl moet er echt gelakt worden om het te laten glanzen. Gelnagels voelen wat natuurlijker, omdat ze zachter zijn.


Gellak

Naast Acrylnagels of Gelnagels is er ook Gellak, dit is veel steviger dan gewone nagellak. Deze lak wordt net zoals gelnagels gedroogd onder een UV lamp. Zo smelten de moleculen in de gel samen en wordt de gellak hard. Het voordeel van gellak is dat het veel langer mooi blijft dan gewone nagellak.


Manicure

En natuurlijk kunt u bij Gorgeous Feet and Hands ook terecht voor de verzorging van uw hele hand. Er zijn diverse mogelijkheden, bekijk bijvoorbeeld het Manicure Comfort pakket eens.

  Pedicure

  Naast losse behandelingen zoals het verwijderen van een likdoorn, een voetmasker of

  French pedicure, biedt Gorgeous Feet and Hands u de keuze uit 4 zeer complete pedicure pakketten. Varierend van drie kwartier tot een uur kunt u uw voeten laten verwennen.

  Massages

  Waarom een massage zo goed voor je is!

  Een massage is een manier om spanning effectief af te bouwen, en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te bevorderen. Ook zonder klachten ben je welkom, een massage houdt het lichaam soepel, en geeft je zelfvertrouwen. Je voelt je heerlijk en ontspannen. Het is een belangrijk rustmoment in ons hectische leven. Je hoeft niks te mankeren om jezelf te trakteren! Even de tijd nemen voor jezelf!

  Extra behandelingen

  Wilt u af van ongewenst lichaamshaar? Bekijk de mogelijkheden bij Gorgeous Feet & Hands eens! Ook het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, een verzorgende gezichtsbehandeling behoort tot de mogelijkheden